{"id":218,"date":"2013-11-26T22:22:33","date_gmt":"2013-11-26T19:22:33","guid":{"rendered":"http:\/\/www.eduardo.fi\/?p=218"},"modified":"2013-11-26T22:22:33","modified_gmt":"2013-11-26T19:22:33","slug":"viime-viikkojen-recap","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/www.eduardo.fi\/viime-viikkojen-recap\/","title":{"rendered":"Viime viikkojen recap"},"content":{"rendered":"

Moi. En kerro olevani huono bloggaaja, mutta v\u00e4lill\u00e4 prioriteetit paukkuu johonkin muuhun. Silti t\u00e4ytyy kuitenkin sanoa, ett\u00e4 t\u00e4m\u00e4 miltei kahden kuukauden jakso, kun on ollut oma julkaisukanava johon tuutata niit\u00e4 siistej\u00e4 juttuja sek\u00e4 kuulumisia on ollut oikein antoisaa. Kirit\u00e4\u00e4n siis pari viime viikkoa kiinni teksti- ja kuvamateriaalilla (erityisesti toi ruokapuoli, ihan muuten vaan)! Huomaa my\u00f6skin, ett\u00e4 n\u00e4in pimeyden saavuttua tuntuu kuvien m\u00e4\u00e4r\u00e4 heti v\u00e4hentyneen kumman paljon, joka siis kertonee samalla siit\u00e4, ett\u00e4 lumen pit\u00e4isi jo sataa.<\/p>\n

Postauksen p\u00e4\u00e4kuvana on meid\u00e4n tuorein investointi – alle 4 euroa maksanut sein\u00e4tarra jostain Aasian per\u00e4hiki\u00e4lt\u00e4. Ensimm\u00e4isen tilauksen kanssa k\u00e4vi niinkin yll\u00e4tt\u00e4v\u00e4sti, ett\u00e4 kyseist\u00e4 tarraa ei koskaan meid\u00e4n postilaatikkoon asti saapunut, joten t\u00e4m\u00e4 lie aiemman kaksonen.<\/p>\n

T\u00e4ss\u00e4 meid\u00e4n soma neiti n\u00e4ytt\u00e4\u00e4 ”kauniimman” puolensa.
\n

\"Dina\"<\/a><\/center><\/p>\n

Jatkettiin E:n kanssa t\u00e4t\u00e4 talven ja joulun odottamisen tematiikkaa, osui ja upposi.
\n\"Gl\u00f6git<\/p>\n

T\u00e4\u00e4 oli ensimm\u00e4inen resepti, jota koitin imitoida Pinterestin pohjalta mahdollisimman paljon. T\u00e4h\u00e4n t\u00e4hd\u00e4ttiin<\/a> ja t\u00e4ll\u00e4ist\u00e4 siit\u00e4 sitten tuli:
\n\"Kana-riisi\"<\/p>\n

Duunissa sis\u00e4isen palaverip\u00e4iv\u00e4n + pikkujoulujen kunniaksi p\u00e4\u00e4sin kokeilemaan Ravintola Rullan<\/a> rullia, jotka oli ihan mielenkiintoinen kokemus ja varmaan tulevaisuudessa tulee py\u00f6r\u00e4hdetty\u00e4 toistekin ravintolan listan \u00e4\u00e4rell\u00e4.
\n\"Rulla<\/p>\n

Ja koska kovin vahvalla ruokateemalla mentiin t\u00e4m\u00e4 postaus niin t\u00e4ss\u00e4 edelt\u00e4v\u00e4n sunnuntain nautintoainekset, jotka meni meid\u00e4n perheen ty\u00f6njaolla ”pese sin\u00e4 Dina niin m\u00e4 laitan meille brunssia<\/em>” \u00e1la E. Seh\u00e4n sopi enemm\u00e4n kuin hyvin.
\n\"J\u00e4tk\u00e4saaren<\/p>\n

Perjantaina luvassa pitk\u00e4st\u00e4 aikaa pient\u00e4 reissaamista, kun otan nokan kohti iso\u00e4iti\u00e4ni ja matkustelen kohti Mouhij\u00e4rve\u00e4. Mutta nyt kutsuu ensimm\u00e4isen kunnon pakkasp\u00e4iv\u00e4n iltaulkoilut hurttien kanssa, mukavaa viikkoa!<\/p>\n

PS. T\u00e4ss\u00e4 t\u00e4m\u00e4n illan biisi:
\n