Uusi suunta yrittäjänä

perjantai 24.10.2014 klo 18:01

Ajatuksena siis: jos sä annat ihan kaiken, ni voiks mitään katua?

Olen aina ollut kova unelmoimaan asioista. Usein saanut kuullakin E:ltä siitä, että tykkään vähän haihatella ja elää elämää vähän unelmat edellä. Olen kuitenkin sitä mieltä, että omia tavoitteitaan ei voi saavuttaa ellei selkeästi näe jotain merkittävää maaliviivaa päässään. Yrittäjyys on ollut yksi sellainen juttu josta olen unelmoinut ja tiennyt jo pitkään, että se tulee olemaan työurani suunta. Se että milloin ja miten on ollut vielä hetken auki.

Tanstore syntyi siitä ajatuksesta, että halusin verkkokaupan. En vain useaan vuoteen tiennyt että minkä alan. Vaatekauppa oli pitkään haaveissa, mutta tiedostin sen kanssa realiteetin, että se on myös monen muun haaveena sekä kilpailutilanne jopa urbaanin katumuodin kanssa on todella haastava. Idea syntyi eräs aamu vessan pöydällä olleista E:n itseruskettavista purkeista. Niissä oli sellainen punainen tarroitettu hintalappu ja siitä se valmistelutyö sitten lähti. Hieman yli 8 kuukautta ideasta oli yritys pystyssä ja siitä kuukauden päästä myös verkkokauppa. Tanstorekin on ollut olemassa jo yli puolitoista vuotta, joten aika on mennyt tavallaan hitaasti, mutta samalla todella nopeasti.

Oman palkkatyöni hieman heitellessä satuin kuitenkin törmäämään oikeisiin kontakteihin jotka mahdollisti sen, että uskalsin vihdoin ottaa askeleen täysipäiväiseksi yrittäjäksi. Vielä digitaalisen markkinoinnin parissa joka on ollut yksi merkittävimmistä harrastuksista ja intohimoista. Tulevaisuus jännittää, mutta maailma on auki ja fiilis on loistava.

Kirjoittanut: Eetu
Aihe: Horina
Avainsanat: , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *