Arkipäivien odotus

maanantai 06.01.2014 klo 16:18

Pitkät pyhät ja paljon vapaita saa oikeastaan odottamaan konkreettisesti sitä, että arkipäivät aloittaisi jo oikeasti saapumaan. On toki oikeasti siistiä viettää aikaa yhdessä perheen kanssa, mutta samalla tietää, että jollei se arki sieltä saavu, ei saavu kevätkään tai puhumattakaan ne kaikki odottavat uudet kokemukset. Näin yhtenä pimeimmistä ajankohdista sitä kummasti kaipaisi edes lunta maahan, mutta myös kevät ja lämpö on houkutuksen alla. Kohta se on toivottavasti jo sitä aikaa, kun pääsee suunnittelemaan pääsiäisen vapaita, vapun skumppia, juhannusrellestämisen sijaintia, kuoharia Mattolaiturilla ja tulevaa parin viikon kesälomaa.

Kuohuvista puheenolleen, käytiin hieman ennen vuoden vaihtumista E:n kanssa nauttimassa Kappelissa kahvit ja muutama lasi kuohuvaa sekä samalla päivitettiin, että miten maailma makaa. Myönnettäköön myös, että oli elämäni ensimmäinen kerta Kappelissa ja onnistui hyvin vakuuttamaan. Mukava tunnelma, hyvät kahvit ja talon oma kuohuva ei ollut yhtään pöllömpää.

eduardo

Vuosi 2013 oli edeltäjään parempi, mutta ei siltikään täysin sitä minkälaisena todella hyvää vuotta pidän. Rustailinkin uudenvuoden aattona mitä hyvää tänä vuonna oli tapahtunut ja sain jonkinlaisen listan kasaan siitä, totesin kuitenkin että tälle vuodelle 2014 ei suunta voi olla kuin eteen- ja ylöspäin. Lisää hyviä asioita listalle. Osaltaan kun milteinpä kaikkiin niistä asioista vaikuttaa se kuinka paljon itse asioiden eteen tekee. Toivotankin hyvää uutta vuotta (ja loppiaista) kaikille lukijoille – tehkää omasta vuodestanne edeltävääkin parempi!

Kirjoittanut: Eetu
Aihe: Elämää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *