ELÄINVIDEOKERHO eli tuttavallisesti EVK

lauantai 01.11.2014 klo 14:03

Koska mikään valtakunnan media ei ole vielä ottanut vinkistä onkeensa ja kirjoittanut Eläinvideokerhosta mitään, päätin ottaa median roolin käsiini ja korjata tuon vääryyden nyt. Eläinvideokerho siis on Facebook-ryhmä, joka palvelee noin 9000 jäsentä tällä hetkellä (28.2.2015). Sekä lukijoille valitettavasti on tällä hetkellä asetettu salaiseksi ryhmäksi juuri yhteisöllisyyden säilyttämisen vuoksi.

Ryhmän clue. Se syvin olemus ja ydin on yksinkertaisuudessaan siinä, että ihmiset postaa (suht aktiivisella) syötöllä eläinvideoita sekä nimestä poiketen myös eläinkuvia. Hyvin yksinkertaista, mutta äääääärimmäisen viihdyttävää. Viimeiset puoli vuotta olen todennut, että kyseinen ryhmä saa sateisen syyspäivän vaikuttamaan pitkälti värimerelliseltä auringonnousulta.

Koska ryhmä on suljettu niin en voi antaa muita kuin oman vahvan suositteluni, erityisesti jos vaikkapa jokin allaolevista sisällöistä kolisee.

“scary”

koira

“Suloisia kissoja”

suloisia-kiffoja

“pöwwöiwet alpakat”

alpakka

Uskallan myös olettaa, että EVK on pelastanut vähintään ihmishenkiä. Pidetään siis hommat edelleenkin rullaamassa.

hamfteri

Jos siis löydät oikean tahon, on mahdollisuus jopa päästä yhteisöön sisälle, mutta mitään takeita tästä ei ole.

Kirjoittaja: Eetu
Helsinkiläismies, joka horisee joskus sakeammin ja joskus kevyemmin. Lifestyleblogin aiheet pyörivät matkustelun, eletyn elämän ja erittäin siistien juttujen ympärillä.

FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER | PINTEREST

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *