Kindle Paperwhite ja syväluotaava unboxaus

sunnuntai 25.10.2015 klo 18:17

Käytännössä tilaamani Kindle Paperwhiten tehtävänä on toimia lukemiseen yllyttävänä motivaattorina kuin myöskin ratkaisemaan kirjahyllyn tilaongelmia. Tässä Kindle unboxattuna, ihan vaan koska voin.

Miksi Kindle Paperwhite?

Tässä vielä kiteyttäen laitteen parhaat puolet:

  • Kindlen näytössä oleva E ink -teknologia rasittaa luettaessa vähemmän silmiä kuin esim. iPadin näyttö
  • E ink ei heijasta, joten se mahdollistaa myös lukemisen suorassa auringonvalossa
  • Todella pitkä akkukesto
  • Sisäinen taustavalo, joka mahdollistaa iltalukemisen myöhäiseen yöhön
  • Lukematon määrä sähköisiä kirjoja Amazonista

Tällä hetkellä Kindlejä ei saa tilattua Suomesta, vaan pääasiallisesti Amazon pitää myyntikanavia* hallussaan. eBaysta löytyy jonkin verran vaihtoehtoja – mutta ainakin näin itse koin Amazonin ostokanavana kaikista luotettavimmaksi. Toimittaa myös Suomeen erityisen nopeasti, sillä oman kappaleeni toimituksessa kesti kaksi arkipäivää.

Vaihtoehtoisena Paperwhitelle voin oman pikaisen hypistelyn pohjalta myös suositella Kindle Voyageria*, sillä mitä kollegani sitä ojensi omiin käsiini, vaikutti se myös enemmän kuin pätevältä. Joskin myös kalliimmalta ja siinä suhteessa ominaisuudet eivät itsessään ole kehittyneet NIIN paljoa.

Halutessasi voit tukea meikäläisen investointeja digitaalisen kirjahyllyyn, ostamalla Kindle Paperwhiten tämän linkin kautta*.

* Affiliate-mainoslinkki, jonka pohjalta voin saada rahallista hyötyä. Mahdolliset tulot sijoitetaan suoraan hyväntekeväisyytenä Kindlessä sijaitsevaan kirjahyllyyni.

Kirjoittanut: Eetu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *