Mitä kun design alkoi kiinnostaa?

keskiviikko 29.01.2014 klo 21:41

Olen saanut parin viime viikon aikana puuhastella työn puolella erään mielenkiintoisen projektin parissa ja tähän on sisältynyt aktiivisesti sisustus, astiat ja keittötarvikkeet. Ajattelinkin innostukseni pohjalta tuoda esiin muutamia takaraivooni tallentuneita erittäin tyylikkäitä lopputuotteita.

Menu Multi Basket

Menu – Multi Basket

Toinen monikäyttöinen tuote Menulta jonka tuoterepertuaariin kannattaa kyllä tutustua jos ylläolevien tuotteiden muotokieli miellyttää. Multi Basketia löytyy ainakin Finnish Design Shopista. *

Menu Flip Around

Menu – Flip Around

Tarjotin/pöytä/tuoli -kombinaatio takaa tyylikkään yhdistelmän monikäyttöisyyttä sekä designia. Löytyy ainakin Piristeestä.

Foscarini & Diesel - Cage Mic
Kuva: MOHD

Foscarini x DIESEL – Cage Mic

Valaisimet on aika herkkä kohta itselleni, erityisesti silloin kun niissä on jotain teollista ja jotain urbaania. Foscarinin ja Dieselin yhteistyössä on juuri sitä mitä valaimisilta omaan makuuni kaipaan. Parhaimpana esimerkkinä yhteistyöstä toimii mielestäni Cage Mic, jota ainakin Suomessa Designverkkokauppa myy.

Tescoma Fondue Siesta

Tescoma – Fondue Siesta

Myönnän pitäväni fonduesta, joka on jäänyt kummittelemaan “ihan älyttömän mahtavana” juttuna jostain lapsuudestani. Tescoman Fondue Siesta on tuote, joka voisi hyvinkin tarttua matkaani sopivassa mielenhäiriössä.

Bodum Chambord

Bodum Classic

Bodum – Teepannut (Classic & Marcel)

En todellakaan juo teetä, enkä erityisemmin fanitakkaan sitä juomana, mutta täytyy sanoa että Bodum on onnistunut muotoilemaan teepannunsa jotenkin todella houkuttelevan näköiseksi. Menisi vaikka koristeenakin.

* Affiliate-mainoslinkki, jonka pohjalta blogin pitäjä voi saada rahallista hyötyä.

Kirjoittanut: Eetu
Aihe: Horina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *