Sosiaalinen media avoimen salaiseksi!

tiistai 27.05.2014 klo 20:27

Itseäni on ärsyttänyt hyvin pitkään sosiaalisen median yksipuolisuus. Päivitykset yleisesti jaetaan kuitenkin aina jollekin verkostolle, jonka päivittäjä myös usein tiedostaa. Sen vuoksi anonymiteetti on hyvästä. Anonyyminä toimiminen on osa internetiä, joka tekee siitä myös tasa-arvoisen ja mahdollistaa parhaimmillaan mm. vaikeistakin asioista keskustelun.

Nyt kaikkiin rukouksiini on vastattu, kun törmäsin männäviikolla uuteen palveluun nimeltä Secret. Palvelu pohjautuu mobiilisovellukseen, joka toimii kuten moni muukin päivityspohjainen sosiaalisen median kanava. Secretin paras puoli on kuitenkin se, että se kaikki jaetaan anonyyminä. Palvelu alkaa näyttämään päivityksiä omille kontakteille vasta, kun niitä on liittynyt mukaan vähintään kolme kappaletta.

Tekstipäivitysten taustaksi voi itse valita haluamansa väriskaalan tai tekstuurin ja mukaan voi myös liittää kuvia, joita voi muovata dimillä (eli tummentaa) tai blurrata (sumentaa). Kuten monessa muussakin palvelussa, suositut päivitykset saa suuremman näkyvyyden, joten jokaisesta sydämen painalluksesta päivityksen näkyvyys kasvaa aina entistä suuremmalle ryhmälle.

Tässä palvelussa kiteytyy kaikki se mitä mielestäni seuraavassa suuren yleisön palvelussa pitääkin olla. Unohda Facebook ja siirry Secretiin.

Kirjoittanut: Eetu

2 kommenttia.

  1. MM sanoo:

    Kiitos hyvästä vinkistä! Kiitos myös viime syksyn hyödyllisestä IG-postauksesta, joka oli avuksi ja jonka löysin Googlen(!) kautta. Ja pakko vielä kehaista, että saitti toimii erittäin nätisti luurilla selailtuna. Props!

    • Eduardo sanoo:

      Mahtia kuulla, että kirjoitukset on palvelleet myös Googlenkin kautta. Kiitos myös palautteesta sivun osalta, näin sen olisi tarkoituskin että kävijä kykenee lukemaan sisältöjä myös luurilla :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *