Trendhim – repussa läppäri ja viiniä vaan

sunnuntai 27.12.2015 klo 16:19

Vaatii vain kolme vuotta aktiivista bloggausta, että kaupallinen taho ottaa yhteyttä – iso kiitos Trendhimille, joka ehdotti yhteistyötä. Tämä postaus on siis kaupallinen yhteistyö.

Muutama vuosi takaperin kirjoitin joululahjapostauksissa Makian repusta, joka on ollut onnistuneesti mukana läpi tuulien ja tuiskeiden. Makia on ollut todella intensiivikäytössä ja tämän osalta palvellut aikansa niin hyvin kuin on pitänytkin. Siinä suhteessa yhteistyö tuli osuvaan saumaan, sillä tämä edeltävä reppuni on alkanut vetelemään viimeisiä niin nahkansa kuin käytännön käytettävyytensä osalta.

Trendhim on tanskalaistaustainen miesten asustekauppa, josta jokainen oman elämänsä dapper man saa mitä vaan voi kuvitella tarvitsevansa. Olipa kyseessä sitten solmioneula, reppu tai partaveitsi. Kaupasta näkee selkeästi, että Suomi on otettu aktiiviseen lokalisointiin ja myös meitä Skandinavian jurottajia halutaan palvella kattavasti omalla kielellä.

Hei hei Herschelin Little America

Reppu on omassa tarvikkeistossa erityisen isossa roolissa, sillä se on lähtökohtaisesti helppokäyttöisin tapa kuljettaa työtarvikkeita pyörän selässä. Lähinnä ne päivät kun visitoin töiden puolesta asiakkailla on päiviä kun kuljetan läppärin laukussa, muilta osin reppu kulkee mukanani aamusta iltaan.

Trendhimin valikoimasta valikoitui Miika-reppu, joka oli ulkonäöltään sopivan rosoinen, mutta samalla kuitenkin riittävän siisti. Kokonaisuuden repussa kruunaa materiaaleiksi valikoitunut purjekangas ja nahkaiset yksityiskohdat.

Jo ennen yhteistyömahdollisuutta, olin ostamassa joululahjaksi itselleni Herschelin Little America -reppua, sillä Herschel on iskostunut mielessäni katu-uskottavaksi vaihtoehdoksi sen iänikuisen Fjällravenin sijaan.

Trendhim - Miika-reppu

Uskallan olettaa, että reppu toimitettiin ns. perinteisen kaavan kautta, eli samaan tapaan kuin kaikille asiakkaille jotka tilaavat. Paketti tuli onnistuneesti läheiseen Matkahuollon toimipisteeseen. Matkassa oli hyvää asiakaskokemusta kosiskeleva pakkauslappu, jossa kiitettiin asiakkuudesta. Siis ihan onnistunut suoritus.

Reppu vaikuttaa materiaaliltaan laadukkaalta. Erityisesti väriyhdistelmän osalta tämä oli mieluisin vaihtoehto mitä oli tarjolla, vaikkakin muistuttaa hieman edeltävää Makian reppuani. Ensimmäiseen testipenkkiin reppu pääsi päivämatkalle Viroon, jossa se palveli oikein kattavasti menomatkalla ns. perus-stackin (läppäri, Kindle, powerbank, vihko, kuulokkeet, laturit ja piuhat) kanssa ja takaisin tullessa vielä yhden konjakkipullon, kuohuvan ja kahden viinipullon verran lisää. Istui hyvin selkään ja tuntui yllättävän tuskattomalta vetää reppu selkään jopa terminaalin tungoksissa.

Repun sisäpuolelta löytyi kattavasti pienempiä taskuja joihin pienempi oheissälä oli helppoa sijoittaa ja läppärille suunniteltu kiinteä sisätasku on suoritukseltaan peukalo ylöspäin. Miinuksena täytyy sanoa, että päällä sijaitsevan kantokahvan nahka oli hieman irtoavaista sorttia. Tämän johdosta villakangastakissani oli päivän jälkeen hienoinen määrä vaaleaa nahkanöyhtää, mutta poistunee pienen käsinpoiminnan ja teippiharjan avulla. Katsotaan josko tuo nahka kuluisi jatkossa sen verran, että lähiaikoina tämän osalta ei tarvitsisi huolehtia.

Kaikkiseltaan näin pikaisen kokemuksen perusteella tyylikäs ja laadukkaan oloinen reppu, joka tulee näyttämään tarkemmat puolensa seuraavan puolen vuoden aikana.

Kirjoittanut: Eetu
Aihe: Muoti
Avainsanat: , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *