Tuplariimi-podcast

tiistai 25.10.2016 klo 18:55

Ohimennen nopea tarina miehestä nimeltä Lauri, jonka kanssa ollaan tutustuttu aikoinaan Twitterin kautta ja jauhettu räpistä kaljan ääressä useammin kuin kerran.

Olen seurannut Laurin Wincave-blogia jonka pohjalta jo aikoinani tulkitsin, että meitä voisi kuvailla termillä musiikkikaksoset. Tästä parisen vuotta eteenpäin ollaan päädytty anniskeluravintoloista podcast-studioille ottamaan oppia siitä mikä tämä suomessa jylläävä podcast-buumi on. Tässä samassa yhteydessä on nauhoitettu myös parisen jaksoa meidän yhteistä podcastia.

Julkaistiin siis podcast nimeltä Tuplariimi. Kuten nimestä on tulkittavissa, Tuplariimi on podcast räpistä, hiphop-kulttuurista, sen eri muodoista, kehityksestä ja ”skenen tilasta”. Kaikki tämä täysin ilman tavoitteita, paitsi palkinto RadioGaalasta ja olla vaatimattomasti suomen (ainoa ja) paras räppipodcast.

Ensimmäisen podcast-episodin aiheena on suomiräppi, jonka pystyt kuuntelemaan myös alta. Ollaan myös Soundcloudissa sekä Itunesissa – joiden lisäksi löytyy lisäksi uutiskirje, Facebook-ryhmä ja Twitterissä tavoittaa hashtagilla #Tuplariimi.

Jos kuuntelet, toivottavasti tykkäät, tilaat ja kommentoit.

Kirjoittanut: Eetu
Aihe: Horina
Avainsanat: ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *