Syksyn aloitussunnuntai

sunnuntai 13.10.2013 klo 23:01

Tässä se taisi nyt tulla, kiteytys siihen, että syksy on oikeasti tullut, joskin sallittakoon se nyt näin lokakuun puolessa välissä. Pyhitettiin E:n kanssa tämä sunnuntai ja meidän yhteinen vapaa-aika aamulla pitkään nukkumiselle, sunnuntaibrunssille ja E:n perhevisiitillä (joka toki on miltei joka viikonloppuinen). Tälläiset päivät antaa älyttömästi virtaa tuleviin arkipäiviin.

Fanny brunssi

Brunssin osoite kävi tällä kertaa kohti Sinebrychoffinpuistoa, jonka kulmalta Bulevardin vierestä löytyy pienikokoinen Fanny – Baari ja keittiö. Fannyn brunssi lohkesi hintaan 17€, eli ihan käypä hinta noin Helsingin keskustan tuntumassa olevan aamiaistarpeen tyydyttämisestä. Ruokapuoli palveli ongelmitta, joskin saapuessamme hieman 13:30 jälkeen (brunssi on klo 15:00 asti) oli tarjonnassa havaittavissa jo hieman vajautta, eikä henkilökunnan alttius näiden täyttämiseen ollut liioin kehuttava. Palveli kuitenkin, joskin tarve istahtaa uudestaan Fannyn pöytään ei tuskin tule syntymään aivan lähikuukausien sisällä.

Eduardo: syksyn aloitus

Käytiin brunssin jälkeen pyörähtämässä pikaisesti Stokkan Hullut Päivät (syyslehtien ja yhteisen värin kunniaksi), josta matkaan tarttui tällä kertaa vain pientä ja kevyttä, eli Bulldogin kasvokuorinta. Tähtäyksessä oli alunpitäen myös saada kosmetiikkapakkiin matkaan Tigin Bed Head shampoo & conditioner -combosta, joka on ollut meikäläisen hiustenhoidon puolella jo useamman vuoden ykkösvalinta.

Bulldog Scrub

Kirjoittanut: Eetu
Aihe: Elämää
Avainsanat: , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *