Wolt: ruokailuni on nykyajassa

lauantai 18.04.2015 klo 00:05

Elämme 2010-lukua ja monen asian pitäisi noin lähtökohtaisesti teknologian myötä olla jo mahdollista. Vaan kun harvoin on. Wolt niminen sovellus kuitenkin teki tähän positiivisen muutoksen.

Wolt applikaatio

Mobiiliapplikaation pääasiallinen ajatus on tehdä elämästä helpompaa niin, että kykenen tekemään tilauksen ravintolaan tai kahvilaan matkalta, softa antaa arvion valmistumisesta jonka jälkeen voin kävellä sisään hakemaan tilaukseni ja jatkaa halutessani matkaa. Vielä kun saavat aktiivisella tahdilla katettua Helsingin raflatarjontaa matkaan niin ei valittamista.

Kokeiltu Street Gastrossa, homma toimii, Eduardo suosittelee.

Wolt promokoodilla saat ilmaisen toimituksen!

Niille jotka vielä epäröivät, on tässä hyvä syy lopettaa se: Wolt promokoodi.

Wolt toimii tällä hetkellä Helsingissä, Espoossa, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Viime aikaisten huhujen mukaan myös Jyväskylä olisi tulossa pian tarjolle! Nyt siis ensikertalaiselle hyvä hetki saada Woltista ilmainen toimitus.

Kuinka lunastaa alennus, eli käyttää Woltin promokoodi?

Ensinnäkin sun pitää olla uusi käyttäjä, eli ei aiempia Wolt-tilauksia. Jos tämä ehto täyttyy niin sitten tästä sisään Woltin ihmeelliseen maailmaan.

Voit myös syöttää koodin EDUARDO suoraan Woltin sovelluksessa tai selaimella omassa profiilissa ”Syötä promokoodi”-kohdassa.

Kun homma on klaarattu saat yhden Wolt tokenin, jolla saa yhden ilmaisen toimituksen. Suosittelemalla kaverille, kaikki voittaa!

Kirjoittanut: Eetu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *