Jouluna Makiaa selän täydeltä

maanantai 30.12.2013 klo 22:38

Eh-heh, ajattelin että kehitän kuivimman otsikon mitä Makian tuotemerkistä nyt kykeneekään ja onnistuin mielestäni aika hyvin. Joulu on aina mukavaa ja rentouttavaa aikaa. Ollaan oltu useampi vuosi putkeen E:n porukoilla ja siellä joulun tunnelma on jotenkin ”oikeasti” läsnä ja sen myötä olenkin toistuvasti päässyt enemmän kuin loistavasti irti arjesta ja saanut nauttia vaan olemisesta. Koska meidänkin kulttuuriin kuuluu joululahjojen antaminen, niin olenkin saanut onnellisena koostella omia toivelistojani vuosittain kasaan, johon tänä vuonna kuului vain kevyesti Mad Menin 6. kausi Blu-Rayna, kosketusnäyttöhansikkaat ja aiemmin postaamani Tuomas Vimman Ruutukymppi.

Makia Reppu

Tämän joululahjalistan lisäksi, kun yleensä tulee saatua myös paljon muutakin, jotka ainakin itselleni tuntuu vain mukavalta lisältä kaiken muun päälle. Rakasta avopuolisoani onkin siunattu onneksi lahjojen ostamisen taidolla ja tänäkään jouluna ei tarvinnut pettyä sillä yksi pankin räjäyttäneistä lahjoista oli Makian reppu, jonka päämateriaalina toimii farkku ja nahka. Ymmärrän myös, että tällä lahjalla lyötiin kaksi kärpästä yhdellä iskulla, sillä edellinen reppuni on n. 7 vuoden takaa ja E ei erityisemmin enää arvostanut kyseistä yksilöä. Muistan vielä, kun tilasin repun jostakin Aasialaisesta nettikaupasta, joka oli vähän harmaalla alueella, että oliko järkevää laittaa tilaus rahoineen menemään sinne, mutta reppu ja tilauksen muut tavarat tuli ja sikäli reppu erityisesti onkin palvellut aikansa. Nyt työmatkan myötä tulee päivittäin käveltyä muutama kilometri niin käytännöllinen ja ennenkaikkea hyvännäköinen reppu osui maalitauluun.

Makia reppu

Repun plussapuoliksi pitää vielä nostaa hyvän materiaalin ja tärkeiden yksityiskohtien lisäksi myös sisällä ollut läppäripussi, tai laukku, tai millä jotenkin järkevällä nimityksellä sitä nyt haluaakaan kutsua. Helpottaa myös omaa arkipäivääni, kun voin lopettaa ahdistumisen jokseenkin huonoimmasta ja epäkäytännöllisimmästä läppärilaukusta, jota tähän asti on tullut käytettyä. Kyllä taas arki hymyilee!

Kirjoittanut: Eetu
Aihe: Muoti
Avainsanat: , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *