Nike FuelBand SE

tiistai 15.10.2013 klo 21:06

Koska tämän kuun aikana olen päässyt jo hypettämään Niken toimistotiloja niin jatketaan samalla merkillä.

Nike julkaisi tänään uuden version FuelBandistaan ja samalla nimeen lisättiin jälkiliite SE. FuelBandin idea pohjautuu siihen, että se toimii ranteessa kellonkaltaisena rannekkeena, joka mittaa päivittäistä aktiivisuuttasi. Liikkuminen kerryttää Nikefuelia (joka on jokseenkin tuttu kaikille Nike+ -toimintaan perehtyneille).

Meikäläisen juoksuharrastus on vähän jumahtanut siihen alkuinnostukseen, vaikka investoinkin kunnon juoksukengät silloin suurimmassa innostusvaiheessa. Pitäisi taas aloittaa, on toki sanonut useampikin harrastaja jo aiemmin. Nyt kuitenkin pyöräilyn myötä pieni liikuntainto nostaa päätään ja erityisesti nautin suuresti asioiden pelillistämisestä (gamification). Joskin vaikuttaa siltä, että aiemmat Fuelbandit ei ole osanneet kerätä dataa oikein pyöräilyssä, sillä ne ovat toimineet toimii laskemalla askeleita. SE-mallin myötä luvassa pitäisi kuitenkin olla parannusta, joten hyvin mielenkiinnolla täytynee aloittaa satunnainen Googlettaminen jenkkiläisten käyttökokemuksista.

Nike Plus FuelBandKuvat: Nike Press

Tulevaisuudessa, vielä kun Eurooppa otetaan huomioon tämän kanssa on mahdollisuus, että jopa me Suomessa päästäisiin kiinni lisäpalveluihin ja ominaisuuksiin, kuten mm. unen laadun seuraaminen. Lisäksi hauskana knoppina Nike lanseerasi Fuel Labin, joka on 12-viikkoinen ohjelma, johon valitaan 10 yritystä kehittämään integraatioita Nike+:aan ja NikeFueliin.

Seurantaan menee. Katsotaan milloin tätä olisi luvassa myös meille pohjolaan.

Kirjoittanut: Eetu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *