Reino Nordin tuo rakkauden lähettiläs

perjantai 13.02.2015 klo 17:17

Reino Nordin on jostain syystä osunut mun herkkään paikkaan (nohomo) ja saanut aikaiseksi ylimääräisen kovaa mehustelua. Muistelen ensimmäisenä noteeranneeni Bongo Rockin Kallion, joka oli pelkkää yläfemmaa koko kappale. Parisuhteessa E:n kanssa ollaan myös rakennettu meidän koko suhteen teemabiiseiksi useampaakin kappaletta, joten jos musiikin pääasiallisena tarkoituksena on herättää tunteita, on artisti siinä onnistunut. Myös muutaman kerran Siltasen livekeikat kokeneena uskallan väittää, että herra Nordin ja aisaparina toimiva Herra Herkules saa otettua Bongo Rock -keikkayleisönsä mukaan hyvää fiilikseen paremmin kuin hyvin.

Lisäksi myös, jos musiikillisen annin osalta haluaa nauttia ”aivan jotain muuta” on Bassoradion Työn Alla -ohjelmakokonaisuus hyvä vaihtoehto. Ohjelman meininkiä voisi karkealla analogialla löyhästi verrata internetin hienoudesta löytyvään Redditiin tai Ylilautaan. Siksi siis Reino Nordin pitelemässä päätään -screenshot videosta.

Reino Nordin – Tuntematon sotilas

Jos kuitenkin itse aiheeseen. Se mistä tämä impulsiivinen blogikirjoitus kumpusi oli Reino Nordinin uusin videoirroitus tuoreimmalta Bongo Rock -nimiseltä levyltä.

Videon on ohjannut ja kuvannut Julius Konttinen aka Huumetukka, jonka kuvamateriaalia on tullut seurattua useampi hetki Instagramissa.

Myös videon juonen osalta ollaan saman aihepiirin ympärillä kuin ilmeisesti musiikilla on tarkoitus tavoittaa, löytyy siitä seuraavat kolme määrittävää tekijää:

  1. Helsinki. Brahenkenttä. Helsinkilove, ehehe.
  2. Pariskunta luistimilla = rakkaustarina
  3. Reino Nordin karhupipossaan ajamassa Zambonia. Kieli keskellä suuta. Uskon, että Zamboni on ainoa syy miksi videon juoni on mitä on.

Suosittelen myös peukalot pystyssä varauksettomasti tuoreinta levyä, mutta yhtälailla myös aiempaa tuotantoa. Osuu ja uppoaa.

Kirjoittanut: Eetu
Aihe: Musiikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *